Mai euró árfolyam

Nem kizárólag a tőzsdei szakembereket érdekli az euro árfolyam, köztudottan sokaknak van (még) deviza alapú törlesztenivalója, de az országhatárokon túl vagy a nemzetközi online shopokban beszerzett termékeket euroban is meg lehet fizetni.

Nem itthon dolgozol, talán külföldi útra készülsz, euroba fektetnél be, vagy szimplán külföldön tankolnál, vásárolnál, költekeznél? Így az árfolyam kevesek számára közömbös.

(Köztudottan bevezetése óta az euro - az európai egységes valuta - a második leginkább alkalmazott tartalékvaluta, és a második legnagyobb forgalmat bonyolító pénznem az amerikai dollár mögött, és nem utolsó sorban a világon a legnagyobb összértékben fellelhető készpénzállomány.)

Egy szó mint száz, érdekel milyen aznapi euro árfolyammal kalkulálhatsz.

A vasarlocsapat.hu weboldalon tájékoztatásul megosztjuk a közkedvelt magyar pénzintézetek (pl. OTP) és az MNB hivatalos, friss aznapra vonatkozó euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Egyebek mellett az is megfigyelhető, hogy az egyes cégek kurzusai milyen mértékben különböznek a mintának számító MNB középárfolyamtól, azaz milyen százalékkal ténykednek.

Emellett olvashatók a kiválasztott pénzintézetnél az összes konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) alkalmazandó átváltási árfolyamadatok is.

Egyéb pénznemek mellett mindenekelőtt az euro korábbi időszak árváltozásairól grafika ad összehasonlító képet.

 

Cikkajánló

 

Frappáns útmutatás ledfal (csiptetős lámpa) kihívásokraFrappáns útmutatás ledfal (csiptetős lámpa) kihívásokra
Amit dekorációs kiegészítők, rendezvény dekoráció témakörben egyértelműen ismerni kellAmit dekorációs kiegészítők, rendezvény dekoráció témakörben egyértelműen ismerni kell