Részecskeszűrő tisztítás tisztítás házilag

A részecskeszűrő tisztítás szerepe az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló részecskék szabadon távozását

Ha a részecskeszűrő tisztítás lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük meg a tempót. Amikor ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő tisztítás szakembert. Aki egy új részecskeszűrő tisztítás díjának töredékéért kipucolja a . Gondoljunk a részecskeszűrő tisztítás hibájára, ha a jármű üzemanyag fogyasztása nőtt míg a teljesítménye drasztikusan csökkent.

Hibás cserélni vagy kiégetni kell. Trükkök a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon. Előbbi nagyon magas kiadás, amíg utóbbi kedvezményes árú megoldás. Régi gépjármű megvásárlása előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnos megannyi alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szerelés nélkül.

Régebbi kocsi megvétele előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő adalék állapota. Sajnos tömérdek esetben a részecskeszűrő adalék el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő adalék állapota nem ellenőrizhető leszerelés nélkül. Hibás cserélni vagy kiégetni kell. Előbbi rettentően borsos kiadás, amíg utóbbi olcsó trükk.

Részecskeszűrő tisztítás tisztítás házilag
Részecskeszűrő tisztítás tisztítás házilag

Féltengely Szűrőrészecske: Az elromlott cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi rettentően drága költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát trükk. Régebbi jármű megvétele előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő kiiktatás állapota. Sajnos számos alkalommal a részecskeszűrő kiiktatás el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő kiiktatás állapota nem tesztelhető le leszerelés nélkül.

A részecskeszűrő árak cseréje irdatlanul magas költség. Elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő árak díja több százezer Ft. Számos rémhír terjeng a kapcsolatban, merthogy a kijavítás költsége rettentően drága.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-11-23 19:20