Részecskeszűrő (kipufogó szervíz) eltávolítás

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépkocsi üzemanyag fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye igencsak csökkent

Kipufogó bilincs Szűrőrészecske: A gyenge minőségű részecskeszűrőt cserélni vagy kiégetni kell. Előbbi nagyon magas költségű, míg utóbbi kedvezményes árú eljárás. Használt személygépkocsi megvásárlása előtt sajnálatos módon nem tesztelhető le a részecskeszűrő, autóalkatrész állapota. Sajnálatos módon rengeteg alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül.

Ha a részecskeszűrő lámpája felvillan, ne essünk pánikba. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon található tudásbázis. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük fel a sebességet. Részecskeszűrő folytatásért kattintson ide. Amikor ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépkocsi fogyasztása nőtt mialatt a teljesítménye durván lecsökkent.

A részecskeszűrő feladata az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló anyagok szabadon távozását. Egy kiváló részecskeszűrő a káros részecskék kilencven %-át képes magába ejteni. Sokan nincsenek tudatában tudják, hogy a dízel gépjárművek részecskeszűrővel rendelkeznek.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-09-29 10:35