Mesekönyv és a katalógus amit szeretnek a gyerekek

A felnövekvő gyereknek tetemes szüksége akad arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa a hétköznapi emberi viszonyokat - honlap

Festmény reprodukció - A mesekönyv sztorija valamint iszonyatosan célszerű és alapvető a kölyök haladása nézőpontjából mivel annak segítségével gazdagodik képzelete, szókészlete, a mese szereplőivel azonosulva átérezhet másféle stádiumokat felszabadíthatja a benne felhalmozott feszültséget. Trükkök a Meséld mesekönyv honlapon. A mesekönyv ideje sosem évül el. A mesékre tartósan szükség van, mivel mindenki vágyakozik a igézetre a borzongásra.

A mesekönyv - számítógépes grafikus illusztrálása úgy készülnek nálunk, hogy a szülő a kiválasztott históriákból azt a részt elküldi nekünk, amit akar a gyerekszobában látni illusztrációként. Arra is van lehetőség, hogy több meséből egy kis képes mesekönyvet készítsünk személyre szabva a csöppség igényeinek megfelelően. A mesekönyv fejezeteiből ki lehet emelni szakaszokat, amelyeket aztán képként, vagy faliképként a utód viszontláthat. Ily módon a favorizált mesebeli példaképét, esetleg mesebeli helyét mindig láthatja.

Forrás: meseld.hu, 2019-04-18 11:57