Hatékony segítség a bajban - duguláselhárítás (csőtörés bemérés)

Lefolyó dugulás: Rutinos duguláselhárítás mester felméri a vécé dugulás forrását

Csatornatisztítás házilag - A mindennapi életünk miatt keletkező lerakódások eldugítják a csöveket. A vízcsövek belsejében megtapadó szennyeződések felhalmozódnak. Rövid időn belül teljes mértékben eltorlaszolja a vezetéket és duguláselhárítással kell kínlódni. Manapság a duguláselhárítás sűrűn igénybe vett szolgáltatás. A dugulás gyakran előfordul a konyhában.

Hatékony segítség a bajban - duguláselhárítás (csőtörés bemérés)
Hatékony segítség a bajban - duguláselhárítás (csőtörés bemérés)

Zuhanyzó dugulást sokszor a bolti tisztítószerek okoznak. Leginkább a gyengébb minőségű tisztítószerek miatt kell duguláselhárítással foglalkozni. A tisztítószerek sok hozzáadott adalékot tartalmaznak. Hamarosan megtapadnak a cső falán. A lefolyó bedugul és duguláselhárítás szakembert kell találni. Rendszerint 6 hónapon belül megtörténik a dugulás a elégtelen minőségű szerek miatt.

Az elviselhetetlen bűzzel járó dugulást nem tudjuk sok ideig elviselni. Kórokozók rakódhatnak le az eldugult vízvezetékekben. A megsokasodó vírusok fertőzésveszélyt jelentenek. A DugulásBP duguláselhárítás - lefolyó tisztitas szodabikarbonaval weboldalán található több tanács. Gyors duguláselhárítás egészségi okokból is elengedhetetlen. Az elduguló lefolyók miatt a fürdőt sem lehet használni, ami egy forgalmas épületben elképzelhetetlen. Rögtön nekiállhatunk a duguláselhárításhoz.

Forrás: dugulaselharitasbp.hu, 2019-03-16 17:24