Létezik egy különös online rádió

Különös online rádió célja mindenekelőtt az, hogy a mozgássérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez - mi ment a rádióban

Music fm telefonszám: Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat ép munkatársakkal. Roppantul lenyűgöző, hogy az online rádióban húsz munkatárs tevékenykedik önkéntesként.

Sajnos Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és nehezen tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Napjainkban már nagyon sok helyen van érzékenyítő program. A Lépés Rádió online rádió weblapon fedezhető fel több javaslat. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek világát. Ebben segít a rendkívüli online rádió.

Az online rádió személyzetének meghatározó, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje látássérült embertársát. Alapvető célja az ismert online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint ép munkatársainak.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-02-12 18:58