Részecskeszűrő, flexibilis cső adalék

Régebbi jármű vétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő és a gyújtáskapcsoló állapota

Hengerfej tömítés: Ha a részecskeszűrő check lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük fel a motort. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon található cikk. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő árának töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépjármű fogyasztása nőtt míg a teljesítménye durván csökkent.

Használt kocsi vétele előtt sajnos nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnos számos esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le leszerelés nélkül. A működésképtelen részecskeszűrőt korrigálni vagy kiégetni kell. Előbbi rettentően borsos költségű, míg utóbbi pénztárcabarát megoldás.

Egy jó részecskeszűrő a káros anyagok 90 százalékát képes csapdába ejteni. A részecskeszűrő, kerékcsavar funkciója az, hogy megakadályozza az egészség- és környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását. Tengernyien nem ismerik tudják, hogy a dízel kocsik részecskeszűrővel szereltek.

 

Cikkajánló

 

Katalizátor tisztítás és a vezérműszíjRészecskeszűrő tisztítás tippek